Barion Pixel
Kosár

20.000 Ft felett INGYENES szállítás

Hívjon most: +36 1 300 9291

info@medosan.hu

OPC: Ezért a szőlőmagkivonat az örök fiatalság természetes támogatója!

Az OPC, tehát oligomere proantocyanidine, a szőlőmagkivonatban található fontos hatóanyag. Olyan antioxidatív növényi anyag, amely pozitív hatással lehet a bőrre, a szemre, az immunrendszerre és a hormonháztartásra egyaránt. Az OPC a polifenolokhoz tartozik, a másodlagos növényi anyagok nagy csoportjába. Kifejezetten lenyűgöző az OPC antioxidatív ereje, amely egyike a legerősebb rendelkezésre álló antioxidánsoknak.

Az antioxidánsok szabályozzák az oxidációt, hogy az a szervezet számára előnyös módon és időben történjen, így megelőzik a szabad gyökök kialakulását.  Amikor az oxidálószerek és az antioxidánsok kapacitása nincs a testben egyensúlyban, a szervezet antioxidáns mennyisége lecsökken és elindulnak az öregedési folyamatok. 

Melyek az OPC legfontosabb hatásai?

  • A bőr védelme, fiatalságának megőrzése

Az OPC olyan első osztályú anti-aging hatóanyag, amely simává és rugalmassá varázsolja a bőrt. Antioxidatív hatása meghaladja az E- és C-vitaminét, valamint javíthatja a szervezetben a kollagén stabilitását. 

  • A bőr regenerációja

A bőr szépségén kívül annak egészségében is fontos támogatást nyújthat, hiszen fokozhatja a sebgyógyulás gyorsaságát, valamint a kötőszövet regenerációját. A szőlőmag-kivonat – de mindenekelőtt az OPC – hatóanyaga megszüntetheti a baktériumok káros hatását, gyógyíthatja a sérült ereket és támogathatja a kötőszövet javítását.

  • Immunvédelem, harc a szabadgyökökkel

A szabadgyökök számos egészségügyi panasz hátterében állhatnak, mint a csontritkulás, emésztési nehézségek, magas vérnyomás vagy látási problémák. Az OPC az érfalak rugalmasságának támogatásával és a véredényekben való lerakódás meggátlásával megóvja az ereket a szabadgyökök által okozott oxidatív károsodástól. 

  • Hajnövekedés

A haj egészségére is pozitív hatással lehet a szőlőmagkivonat, hiszen segítheti növekedésének idejét, illetve puhává, sűrűvé teheti, valamint a haj ciklusát is befolyásolhatja.

  • Allergia kezelése

Az OPC-t antihisztaminként is használják allergiás reakciók csökkentésére. Megakadályozhatja egyes gyulladást elősegítő enzimek aktiválódását, amelyek miatt hisztamin szabadul fel és ez allergiás reakciókhoz vezethet.

  • Szív- és érrendszer egészsége

A szőlőmag kivonat képes átjutni a véragy-gáton és segíthet megvédeni az agyat és az idegrendszert a káros behatásoktól. Mivel képes lehet semlegesíteni a szabad gyököket, erősítheti az érfalakat és megelőzheti az érelmeszesedést. Továbbá megelőzheti az egyes szívbetegséget és a véráramlás javításával gyógyítható problémákat.

  • Szemek és látás egészsége

Az OPC hatásának köszönhetően csökkenhet a szemgyulladás, nőhet a szem alkalmazkodó-, és látóképessége, valamint a kontrasztérzékenysége.

Forrás: https://gyogyszernelkul.com/a-szolomag-ereje/ , https://premiumdiet.hu/opc—a-szolomag-ereje

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Gyors Házhozszállítás

Egész Magyarországon

Visszafizetési garancia

Átvételtől számított 14 napig

Minőségi Termékek

Egyenesen Svájcból

Biztonságos Fizetés

Pár kattintással