Barion Pixel
Kosár

20.000 Ft felett INGYENES szállítás

Hívjon most: +36 1 300 9291

info@medosan.hu

Természetes immunerősítés és vérhígítás egyszerre? Kurkumával lehetséges!

Természetes immunerősítés és vérhígítás egyszerre? A kurkuma pontosan ebben segíthet!

A kurkuma hatásairól már számos helyen beszámoltak, azonban a vérhígító és immunerősítő hatás sajnos ritkábban kerül előtérbe. Ha kíváncsi arra, hogy hogyan tarthatja erősen immunrendszerét és hogyan előzheti meg a szív-és érrendszeri problémákat, akkor olvassa el cikkünket!

Az immunrendszer erősítése fontosabb, mint valaha!

A téli hónapok számos betegség terjedését teszik lehetővé, ezért nem árt vigyázni az immunrendszerre. Az ellenálló szervezet képes hatékonyan védekezni a kórokozókkal szemben miközben a test fittebb és egészségesebb maradhat.

Miért van szükség vérhígításra?

Az érrendszer egészségének megőrzése kiemelkedő szerepet játszik az időskori megbetegedések elkerülésében, vagy azok mértékének enyhítésében. Tehát az érrendszer fontossága nem is kérdéses, hiszen a benne áramló vér szállítja el az oxigént az egyes szervekhez. 

Az életkor előrehaladtával a véralvadás képződése felgyorsulhat, ami az egészségesnél több vérrög képződéséhez vezet. A felgyűlt rögök képesek elzárni a véráram útját, ezzel elzárva az utat a szervektől és szövetektől, ilyenkor fordulhat elő stroke, tüdőembólia vagy trombózis. 

A vérhígító hatású természetes alapanyagok azonban segítenek abban, hogy a vérrögöket alkotó vérlemezkék ne tapadjanak össze olyan könnyen és a szervezet egészséges mennyiségű vérrögöt termelhessen.

Kiemelten fontos, hogy nem javasolt vérhígító hatású alapanyagok szedése azoknak, akik vérhígító gyógyszereket szednek vagy vérzékenységgel kapcsolatos betegségben szenvednek.

Kurkuma, az egészség természetes őrzője!

A keleti fűszer nemcsak illatában és ízében fenséges, de a hatásaiban is. A kurkuma számos jó hatással bír, melyek között szerepel a gyulladáscsökkentés, a szívbetegségek, a cukorbetegség és akár a rák megelőzésének lehetősége is. 

Szerepet játszhat még a mentális egészség védelmében, a reumás ízületi gyulladás, valamint bizonyos szembetegségek kezelésében is. Jó hatással lehet a bőrre, ráadásul antioxidáns hatással bír. Azonban fontos tudni, hogy mindezek mellett természetes immunerősítőként is funkcionál.

Milyen formában érdemes alkalmazni ezt az értékes alapanyagot? A Medosan Kurkuma Plus egy svájci kutatók által létrehozott, megfelelő mennyiségű hatóanyagot tartalmazó minőségi étrend kiegészítő, mely könnyen lenyelhető tabletta formájában adhatja meg a hosszú távú egészséghez a segítséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Gyors Házhozszállítás

Egész Magyarországon

Visszafizetési garancia

Átvételtől számított 14 napig

Minőségi Termékek

Egyenesen Svájcból

Biztonságos Fizetés

Pár kattintással