Barion Pixel
Kosár

20.000 Ft felett INGYENES szállítás

Hívjon most: +36 1 300 9291

info@medosan.hu

Kurkumával

Az egészséges életért

A kurkuma egy évezredek óta használt és napjainkban tudományosan is vizsgált hatóanyagú növény, amely szedése segíthet a szív- és érrendszer működésében, az ízületi fájdalmak esetén, a gyulladások és a koleszterinszint csökkentésében, illetve az immunrendszer erősítésében.

Spóroljon csomagajánlatunkkal!

Gazdaságos kurkuma csomagunkkal akár több mint 20 napi kapszula árát spórolhatja meg.

Mire jó a kurkuma?

Koleszterin szint

A kurkuma oxidáció- és gyulladásgátló hatása segíthet a szívműködést érintő nehézségekkel szembeni harcban, így például javíthatja a koleszterinszintet.

Gyulladáscsökkentés

Csökkenti a szervezetben lévő citokineket, amelyek hosszan tartó aktivitása gyulladásos károsodáshoz vezethet.

Immunrendszer védelme

A kurkumában lévő kurkumin fokozhatja antitest-válaszainkat, így segíthet a fertőzések leküzdésében, valamint segítheti a sejtmegújulást.

Medosan

Kurkuma

A kurkuma a gyömbérfélék családjába tartozó növény, amely Ázsiában őshonos. Föld alatti szárát kulináris fűszerként és hagyományos orvosságként is használják. A kurkumin a kurkuma egyik legfőbb alkotóeleme, ez adja aranysárga színét is. 

A 2000-es évek kezdete óta több, mint 50 klinikai vizsgálatban tesztelték a kurkumint az egészségre való hatásával kapcsolatban és a kutatások jelenleg is folynak. Napjainkban a kurkuma leginkább étrend-kiegészítőként kerül használatra és segíthet számos egészségügyi probléma esetén.

Fűszerként használva nehéz elfogyasztani belőle az ajánlott egészségjavító dózist, így javasolt koncentráltabb formában való bevitele. A svájci kutatók által kifejlesztett Medosan Kurkuma Plus nagy koncentrációban tartalmazza a növény hatóanyagát. 

Rendszeres szedése segíthet az ízületi- és egyéb gyulladásos problémák, a szív- és érrendszeri gondok és a magas koleszterinszint esetén, valamint természetes vérhígító és sejtmegújító hatású is lehet.

Vásárlóink mondták...

Térdfájásom miatt kezdtem szedni a Medosan Kurkumát, aminek hatására most már napi több km-t tudok sétálni a feleségemmel.
Farkas András
Vásárló
Az egészségesebb táplálkozás mellett a Medosan Kurkuma szedésének köszönhetően évek óta először végre megfelelő a koleszterinszintem.
Juhászné Kis Edit
Vásárló
Próbálom minél természetesebb módon támogatni az immunrendszeremet. A téli hónapokban a Medosan Kurkuma folyamatos szedése mellett sikerült elkerülnöm a betegségeket.
Tombor Alíz
Vásárló

Mire vár még?
Csapjon le a Medosan Kurkumára most!

Rendelje meg a legnépszerűbb tripla csomagunkat amellyel most

több mint 20 napi kapszula árát spórolhatja meg!

Gyors Házhozszállítás

Egész Magyarországon

Visszafizetési garancia

Átvételtől számított 14 napig

Minőségi Termékek

Egyenesen Svájcból

Biztonságos Fizetés

Pár kattintással